Menu
U bevindt zich hier: Pro-t-Action - Opleiding & Training

Opleiding & Training

 

Het programma bij Opleiding en Training komt voort uit onze advies werkzaamheden. De werkzaamheden bij zowel Analyse & Advies als bij Duurzame Arbeidsinzetbaarheid hebben in vrijwel alle gevallen gevolgen voor de werkwijze of werkinhoud van de betrokkenen. Het optimaliseren van inzet of output en beperken van arbeids-/ gezondheidsrisico’s, het verwerven of maximaal benutten van competenties, alles heeft te maken met leren en/of trainen.

Wij maken voor uw organisatie een BHV beleidsplan en kunnen gebaseerd op dit beleidsplan en de RI&E vervolgens het BHV plan voor u ontwerpen. Praktisch, overzichtelijk en helder.

Op basis van deze beleidsstukken kan het Opleidingsplan worden opgesteld. Een meerjarenplan, gekoppeld aan de RI&E waarmee het verwerven en onderhouden van kennis, competenties en samenwerken kan worden geborgd zodat uw bedrijfshulpverlening echt adequaat kan optreden wanneer het er op aan komt…!

Wij bieden een aantal specifieke workshops aan. Deze hebben met name betrekking op de competenties van de preventiemedewerker en op het terrein van de ergonomie. Workshops in de eigen werkomgeving en training met ondersteuning van acteurs en onder leiding van gecertificeerde instructeurs. Opleiding, workshops, training en oefeningen in verschillende uitvoeringsvormen maar steeds als maatwerk, gericht op duidelijke organisatiespecifieke doelstellingen.

 

» Analyse & Advies
» Arbeidsinzetbaarheid